Saturday, February 28, 2009

ben de döndüm...

2 senedir o kadar iyiydi ki kilom... bundan 7 ay önce amerikaya 60 kilo olarak döndüm. Ve 6 ay içinde yaklaşık 10 kilo aldım... Dolayısıyla artık yaklaşan yaz ile birlikte buna bir dur demek gerektiğini fark ettim ve bir hafta önce rejime başladım. Bir yandan kendime kızıyorum, iki sene boyunca bu kadar oturtmuşken neden tekrar diye, ama bir yandan da bir kere 60'a kadar indiysem gene inerim diyordum. Bir önceki rejime başlarken 78 idim, bu sefer 71.3'den başladım ve ilk haftada 69.4'e düştüm. Gerçi ilk kilolar herhalde yerleşmemiş, tamamen fazla yeme kiloları oluyor ve hemen gidiyor.

Bu sefer ikili bir hedefim var, ilk etapta 65 kilo olmak, o zaman 38 beden gibi oluyorum aşağı yukarı, sonra ise yaz için asıl rahat ettiğim 60'a ulaşmak. Mart sonunda 65 kilo olmak bana yetecektir. Yoğun bir programım olduğu için haftada 2'den fazla spor zor ama gün içinde aktif olmaya çalışıyorum. Bakalım...

Fakat bütün bir hafta çok dikkat ettikten sonra, özellikle de dün, 69.4 çıktığım cuma sabahından sonra bugün 69.7 çıktım sinir oldum. Neyse, sanıyorum şişkinlik dönemleri yaklaşıyor. O yüzden olduğunu düşünmek istiyorum. Bu dikkat ederken olan şişkinlikler ve anlık yükselmeler çok moral bozucu, ama durmak yok.